Fuar Organizasyonları

Tarımsal Fuar Organizasyonlarını sitemiz üzerinden, PC ve cep telefonlarınız ile takip edebilirsiniz.

Tarımsal Danışmanlık

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetinde aktif olarak hizmet veren Ziraat Mühendislerimiz Çiftçilerimizle birlikte arazi ve ürün kontrollerini yapmaktadır. Amaç daha kaliteli ve verimli ürün.

Toprak Analizi

Daha verimli ve kaliteli ürün almanız Toprak Analizi 'ne bağlıdır. En kısa sürede Tarım Danışmanlarımıza başvurunuz. Toprak Analizi için numune nasıl alınır ? Tıklayınız ...

Tarım İlaçları ve Tohum

Her türlü tarım ilaçlarını ve tohum/fidan ihtiyaçlarınızı deneyimli kadromuzun desteği ile Odamızdan temin edebilir ve teknik bilgi edinebilirsiniz.

Nuri Sorman Vefat Etti

Acımız büyük ! Camiamızın başı sağolsun.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan, TZOB 'un 10 Mayıs 'ta yapılan 26. Genel Kurulu 'nda yeniden Yönetim Kurulu 'na seçilen Mehmet Nuri Şeyda Sorman 'ı kaybettik.

Sabah erken saatlerde kalp krizi geçirerek Manisa Devlet Hastanesi 'ne kaldırırılan Sorman doktorlarını tüm müdahalelerine rağmen saat 14:00 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

Türkiye Tarımına ve Çiftçilerimize büyük hizmetleri bulunan Sorman 'ın başta kederli ailesi olmak üzere, camiamıza başsağılığı diliyor, Sorman 'a Allah 'tan rahmet niyaz ediyoruz.

Nuri Sorman Kimdir ?

1954 Manisa doğumlu, İşletme Fakültesi mezunu, İngilizce bilmekte, çeşitli kuruluşlarda üyelik yaptı, Celal Bayar Üniversitesi Vakfı Başkanlığı görevinde bulundu. Manisa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nın yanı sıra, 2007-2012 yılları arasında, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Yönetim Kurulu Üyeliğini yaptı. Halen, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Üyeliği ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine devam etmekte, tarla ziraatı ile uğraşmakta. Evli ve iki çocuk babası.

Yardım ve Destek

Tarımsal ürünleriniz için yaşamış olduğunuz hastalık ve tüm zararlılar için mücadelede Odamız teknik personellerinden destek alabilirsiniz.

Tarım Danışmanlarımız

Tarımsal Danışmanlık Faaliyetlerimiz

Prev Next
BAĞ

ARAZİDE UYGULAMALI ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

BAĞ

BAĞLARDA BUDAMA YAPAN ÇİFTÇİLERİMİZİ ZİYARETLERİMİZ.

bağ

arazide çiftçi ziyareti

GÜBRELEME

03.02.2016 tarihinde "Gübreleme" konulu çiftçi eğitim toplantısı düzenlenmiştir.

Zeytin Ağacı Budamaları

Budama ağaca istenilen şekli vermek, uzun yıllar kaliteli verim alabilmek amacıyla yapılan bir işlem...

GÖLMARMARA KAVUN KARPUZ FESTİVALİ !

Gölmarmara Kavun Karpuz Festivali 'nden fotoğraf arşivini inceleyebilirsiniz.

Fotoğraf Galerisi