Yöneticilerimiz

MECLİS ÜYELERİMİZ

ERDAL ZİYAN
Yönetim Kurulu Başkanı

01.02.1969 Gölmarmara/Manisa  doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Gölmarmara’da, üniversiteyi Atatürk Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladım. 7 yıl banka personeli olarak çalıştıktan sonra baba mesleği çiftçiliğe döndüm. 2007 yılından bu yana Odamızda Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktayım. Organik kuru üzüm yetiştiricisiyim. 14 yaşında ortaöğretim öğrencisi oğlum ve sınıf öğretmeni eşimle Gölmarmara ’da ikamet etmekteyim. İlçemiz ve ülkemiz tarım üreticilerinin hak ve menfaatlerini savunmayı, kollamayı ilke edindim. Oda meclisimiz ve çalışanlarımızla birlikte bu yolda çalışmaya devam edeceğiz.

Mehmet Oduncu Fevzi Arpacı
MEHMET ODUNCU
FEVZİ ARPACI
Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Yönetim Kurulu Muhasip Üye

Bekir Göktaş Osman Damar Ali Avcı Ali Aydın
BEKİR GÖKTAŞ
OSMAN DAMAR
ALİ AVCI
ALİ AYDIN
Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi
  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

MECLİS ÜYELERİMİZ

Hüseyin Tütüncü

HÜSEYİN TÜTÜNCÜ
Meclis Başkanı

Nail Gezici Erdal Ziyan Mehmet Oduncu Fevzi Arpacı

NAİL GEZİCİ

ERDAL ZİYAN
MEHMET ODUNCU
FEVZİ ARPACI
Meclis Başkanı Vekili

Bekir Göktaş Osman Damar Ali Avcı Ali Aydın

BEKİR GÖKTAŞ

OSMAN DAMAR
ALİ AVCI
ALİ AYDIN
Meclis Üyesi Meclis Üyesi Meclis Üyesi
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Ercan Gündüz Macit Bayraktar Turgay Yıldız Abdurrahman Kurtgöz

ERCAN GÜNDÜZ